GM9A.1 zoom

Hover

GM9A.1 zoom

Hover

GM9A.2 zoom

Hover

GM9A.3 zoom

Hover

GM9A.4 zoom

Hover

GM9A.5 zoom

Hover

GM9A.1
GM9A.1
GM9A.2
GM9A.3
GM9A.4
GM9A.5
Full Screen

5,5″ Glamtech Højrehånd Frisørsaks Sæt – GM9A

399,00 DKK

Glamtech One er en fremragende kvalitetssaks, der er perfekt til karriereudvikling. Materialer af højeste kvalitet bruges til at sikre en lang levetid. Super skarpe knivkanter betyder en præcis straight cut-hver gang. Denne fantastiske værdisæt er perfekt til stylister, der starter deres karriere, eller et godt back-up sæt til mere erfarne stylister. Dette er saks og tyndere sæt Glamtechs student One-serie.

Indeholder Glamtech One klippesaks, Glamtech One udtyndningsaks, en beskyttende opbevaringspose, saksolie og to par forskellige farvede fingerringe, så du kan tilpasse din saks til at gøre den til din egen.

På lager

Varenummer (SKU): GM9A Kategorier: , ,

Glamtech Et saks og tyndere sæt er det perfekte sæt til studerende eller som backup værktøjssæt. Fremragende kvalitet rustfri stål saks og tyndere sæt. Pose medfølger. Reservedeler med fingerringe for at forhindre elever eller stylister i at blande saks med deres kolleger. Razor kant saks perfekt til skæring skære og hugge i håret. 40 tandfortynder med V-tænder til perfekt greb på håret med rent snit og ingen trækker.

Glamtech One saks og tyndere sæt er perfekt til karriereudvikling. Materialer af højeste kvalitet bruges til at sikre en lang levetid. Super skarpe knivkanter betyder en præcis straight cut-hver gang. Denne fantastiske værdisæt er perfekt til stylister, der starter deres karriere, eller et godt back-up sæt til mere erfarne stylister.

Glamtech One-serien blev lanceret i 2013 og blev straks en af ​​de bedst sælgende i Storbritannien. Tusindvis af studerende har startet deres karriere med Glamtech One klippesaks og udtynding saks.  Glamtech One tilbyder utrolig værdi med solid pålidelighed på et klassisk saksdesign. Glamtech One er en traditionel lige sakse (ofte beskrevet som niveau sæt).