kasho-impression-series-hairdressing-scissors zoom

Hover

kasho-impression-series-hairdressing-scissors zoom

Hover

kasho-impression-series-hairdressing-scissors
kasho-impression-series-hairdressing-scissors
Full Screen

Kasho Impression

1.999,00 DKK2.300,00 DKK

Kasho startede i 2013 ved at lancere Impression Series som en overkommelig introduktion til skønheden i Kasho design og kvaliteten af ​​japansk håndværk.

De er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, der har fået en attraktiv satin finish og har meget glatte linjer, der udstråler præcision og elegance.

Impression Series har et semi-konvekst blad og et hulhovedblad, begge med skarpe skarpe kanter , som giver fremragende udskæring. Disse holdes sammen af ​​en justerbar spændingsskrue, der inkorporerer Kasho’s ratchet system, så du kan føle det klikker, når du sætter din saks til den perfekte spænding.

Håndtag er kompenseret for komfort og minimerer hånd træthed og risiko for RSI. Der er også en “kamel tilbage” højderyg på øverste håndtag og en finger hvile for ekstra fingre komfort.

Alt i alt en fantastisk introduktion til japanske saks til en fantastisk pris. Tilføj til, at Kasho livstidsgaranti, der dækker dele og håndværk, og vi synes, at Impression tilbyder virkelig enestående værdi for pengene.

Kasho Impression er tilgængelig i 5,5 og 6 tommer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Størrelse

5,5", 6"

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kasho Impression”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *