kasho-sagano-series-hairdressing-scissors zoom

Hover

kasho-sagano-series-hairdressing-scissors zoom

Hover

kasho-sagano-series-hairdressing-scissors
kasho-sagano-series-hairdressing-scissors
Full Screen

Kasho Sagano

4.699,00 DKK6.100,00 DKK

Den nyeste tilføjelse (foråret 2017) til Kasho’s sortiment, Kasho Sagano Series, kombinerer nogle af de bedste funktioner i deres Green Series-saks med spændingsskruen fra Damaskus-serien, alt indpakket i et elegant design for et blik, der er helt selv.

Sagano Series ‘ håndtag følger semi-offset form af den grønne serie for en behagelig følelse, der kombinerer ergonomien i offset form med den klassiske følelse af niveauhåndtag. Gennemførelsen af ​​håndtagene er en flydende smedet fingerstøtte (den første gang Kasho har brugt en af ​​disse i deres saks).

Bladene har en sværdform, der hjælper kanalkraft i hvert snit og har de højtydende, hulformede, konvekse kanter, der gør skæring med Kasho-saks en legendarisk oplevelse.

Sagans knive er forbundet med det justerbare fladskruesystem, der anvendes i Damaskus-serien. Dette har ikke kun vist sig meget pålideligt, det har også et integreret kugleleje, som gør handlingen utroligt glat. Skruen selv er indlagt med grøn keramik med hvid bogstaver, der stavar ud Kasho’s navn og japanske tegn for et strejf af undervurderet sofistikering.

Kasho Sagano er tilgængelig i 5,5, 6 eller 6,5 tommer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , ,

Yderligere information

Størrelse

5,5", 6", 6,5", 7"